Відомий астролог Павло Глоба дав рекомендації про те, як найкраще провести понеділок, 12 жовтня, щоб у справах був успіх і чого краще уникнути, щоб не було зайвих проблем. Відповідний пост астролог опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Без великодушних ідей людство жити не може. (Ф. М. Достоєвський) день сприяє процвітанню майна. Можна займатися будь-якими матеріальними справами, а також відправлятися в поїздки і подорожі. Добре працювати на землі. Сприятливо здійснювати покупки, дарувати один одному подарунки. Щедрість і великодушність - ось благі справи цього дня", - пише Глоба.


🚑 Хвороба, що почалася в цей день, вимагає копіткого лікування з дотриманням всіх правил.

🍀 Зустріти людину з порожніми сумками-до труднощів і випробувань найближчим часом. Якщо вранці щось втрачається-це знак того, що ви щось пропустите в цей день. Падають з рук гроші - до нещастя і печалі. Знайти кільце або камінь-самоцвіт-до майбутніх компаньйонам.

🛏 Добре побачити багато снів. Подорожі або зміна будинку - до початку нової справи. Побачити гори - до удачі. Бачити уві сні тварин - до хвороби.

🍽 Сьогодні можна їсти все, що хочеться, їжа повинна бути різноманітною і рясною. Корисні: пироги, печиво, млинці з маслом.

👗 👠 Сьогодні дуже добре одягатися у все нове. Уникайте чорних, синіх і бузкових тонів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відомий астролог назвав знаки Зодіаку, які зловлю удачу за хвіст вже на цьому тижні.

Як повідомляв Знай. ua, Ваги змінять обстановку, Скорпіонів будуть любити, гороскоп на 12 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що Тельцям бути обережними, Левам зосередитися на фінансах, гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня.