Собача вірність - всеосяжна, заслуговує на повагу й нам, людям, є чому повчитися у них. Історія двох алабаїв вразила жителів села Демидівка на Вінниччині. Пара вівчарок гуляла гранітним кар’єром, аж раптом одна з тварин впала у прірву й не могла самотужки звідти вибратися.

Читайте Знай в Google News!

Пес стояв над прірвою і скавулів щосили. Місцеві робітники помітили стурбовану тварину і одразу ж розгорнули справжню спецоперацію, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Алабай, фото: youtube
Алабай, фото: youtube

Свою подругу пес не покинув, але злякана тваринка нікого до себе не підпускала. Тож, на допомогу покликали фахівців з притулку для тварин. Лиш, коли ті на час приспали бідолаху, її вдалося дістати із пастки. Алабай від подруги й після її порятунку не відходив. А згодом знайшлися й власники чотирилапих.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Алабай, фото: youtube
Алабай, фото: youtube

Варто відзначити, що собаки вміють любити. У 2005 році науковий онлайн-журнал ScienceDirect здійснила експеримент й дослідила поведінку собак: науковці дали собакам відчути запах їхнього господаря, незнайомця та запах їжі. Мозок собаки сканували щоразу, коли він підходив до одного з об’єктів із запахом. У основі дослідження лежить гіпотеза, що оскільки запах важливий для собак, то він допоможе зрозуміти, як саме працює мозок тварини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мукачеві жорстоко побили відому зоозахисницю, як себе почуває любителька пухнастиків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мопси проти хаскі: в Ужгороді обрали "Зірку Закарпаття" серед чотирилапих.

Також, "Знай.uа" писав, що курсантка зі Львова вижила після наїзду п'яного майора і навчилася посміхатися