Парадайвер Микита Ванков приїхав на причал в Анапі для зйомок фільму, але побачив у воді трьох чоловіків, один з яких тонув. Більше десяти років тому він на цьому ж причалі повз по дну і повторював фразу "я буду жити". Він поділився цією історією в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Він пояснив двом іншим чоловікам у воді, як правильно діяти в цій ситуації, проте усвідомив, що вони тримаються з останніх сил. Тому кричав усім на причалі, щоб теж стрибали і рятували. "Знімаю одяг і стрибаю до них, починаємо тягнути його до берега по черзі і контролюю вже всю ситуацію з води", — розповів Микита Ванков.

Він вдалині побачив катер і подав йому спеціальний знак після того, як планував самостійно витягнути потопаючого на берег. Всі хто були у воді, забралися на борт, після того, як катер підплив. Адже хлопці вже довгий час його рятували і в одного з них почалися судоми.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У чотирнадцятирічному віці він стрибав з того ж моста в воду і вдарився головою об дно. Згодом він не міг рухатися, але ніхто не бачив цього і йому довелося вибиратися самостійно і повзти по дну приблизно 15 метрів.

В результаті удару, вже в лікарні, з'ясувалося, що він зламав шию в декількох місцях і відправився на складну реабілітацію після операції. Через 1,5 роки тренувань він зумів сісти в коляску. Зараз же він є триразовим призером Європи зі спортивного плавання, штовхання і метання диска, списа і ядра, дайвінгу і першим сертифікованим парадайвером в Російській Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянин без ніг просить допомоги в метро, всі обходять стороною: "Кладу плитку".

Як повідомляв "Знай.ua", в густих лісах на Тернопільщині пропав чоловік з кошиком-обожнює гриби. Дружина повідомила про зникнення чоловіка близько 2 години ночі 11 жовтня.

Знай.ua писав, альпіністка з Франківська підняла символ міста на десятки вершин: "З гордістю несу цей прапор"