Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" заявив про намір Міністерства повністю відмовитися від паперових довідок в Україні на догоду онлайн-формату до вересня 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Таким чином у відомства є бажання "змусити державу" швидше налагодити взаємодію між органами. Вересень 2021 року ознаменує заборону на вимогу паперових документів. Адже, за словами Федорова, українцям необхідно розвиватися революційно. "Тому ми хочемо змусити державу швидше адаптуватися і змінюватися", - додав Михайло.

Всі державні послуги повинні перейти в онлайн за три роки за наміром Міністерства цифрової трансформації. У випуску програми "Свобода слова Савіка Шустера" обговорювалося питання, чи зуміють цифрові технології позбавити жителів України від бюрократичної тяганини і корупції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, експерти повідомили про те, наскільки реально впровадити в Україні "соціальний рейтинг" і його загрози. Також серед гостей були Максим Степанов, Андрій Александрін, Ольга Голубовська та футболіст Тарас Степаненко, який хворіє коронавірусом, які обговорили питання ефективності лікування хворих на COVID-19 та інших хвороб в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Київ перетворився на місто палаючих машин, не залишайте на парковках.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський підняв найболючіше питання: "Потрібна інша людина"

Знай.ua писав, стан хворого covid-19 різко змінився, колеги розкрили деталі.