На які лише жертви не йдуть жінки заради краси - і ліпосакцію роблять, і груди збільшують, і носи вирівнюють. Все б нічого, але такі серйозні маніпуляції роблять не лише пластичні хірурги-професіонали, але й різні дилетанти, які не проти гарно підзаробити на чужому здоров’ї, а іноді і житті.

Читайте Знай в Google News!

В американському штаті Техас жінка померла після того, як незаконно збільшила сідниці у неліцензованого косметолога. Тепер останньому загрожує звинувачення у вбивстві, пише Daily Star.

Латора Кінг, фото: Daily Star
Латора Кінг, фото: Daily Star

35-річна Латора Кінг виклала тисячу доларів за ін'єкції силікону в сідниці. Незважаючи на те, що сам 55-річний косметолог заперечує проведену процедуру, листування в телефоні загиблої свідчить про зворотне.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Латора Кінг, фото: Daily Star
Латора Кінг, фото: Daily Star

Через кілька днів після того як Кінг написала косметологу про ін'єкцію, вона надіслала йому фото своїх деформованих сідниць, на яких лежали закривавлені шматки марлі. Наступного ранку сім'я відвезла жінку до лікарні, де та згодом і померла. Розтин показав, що ін'єкція силікону призвела до тромбоемболії легеневої артерії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, соліст O.Torvarld Галич втратив найріднішу людину, але знайшов розраду у жінках: "Кожна з них...."

Як повідомляв Знай.uа, Успенська потонула в ніжних обіймах молодої акторки, але розкрилося неймовірне: "Бджоли покусали бабу Любу..."

Також "Знай.ua" писав, що Потап на відпочинку без Каменських став іншою людиною: "Заслуговує не тільки поваги".