Щоб прибрати з два десятки років з обличчя, не обов'язково колоти ботокс. У 1960 році він використовувався для допомоги пацієнтам з частковим паралічем обличчя. Ботулотоксин розслабляв мускулатуру і сприяв відновленню симетрії лиця. Проте розгладити зморшки можна в домашніх умовах.

Читайте Знай в Google News!

Про користь яєчного білка і крохмалю пише портал "Зі смаком".

До складу яєчного білка входять цинк, кальцій і селен, вітаміни А і в, Е і D, фолієва кислота і залізо, фосфор і йод. Він корисний для будь-якого типу шкіри, але найбільше для жирної. Такий засіб не тільки бореться з віковими змінами, але і усуває вугровий висип, скорочує пори, освітлює, підтягує.

Крохмаль взагалі називають кращою альтернативою ботоксу. При регулярному використанні він бореться навіть з глибокими зморшками. Крохмаль рекомендують додавати в домашні маски ще замолоду. Він допоможе запобігти появі вікових змін і продовжити молодість.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Яйця, фото з відкритих джерел
Яйця, фото з відкритих джерел

Маска з яєчного білка та крохмалю:

  • 2 ч. л. крохмалю
  • 1 яєчний білок.

Приготування маски:

Білок заздалегідь збийте до густої піни. Додайте сухий інгредієнт і ще раз збийте. Коли маса стане однорідною, нанесіть її на чисту шкіру обличчя, шию, зону декольте, а також кисті рук — тобто всі ті місця, де шкіра швидше за все втрачає вологу і старіє.

Коли маска підсохне, нанесіть поверх першого шару другий, а потім і третій. Коли всі шари висохнуть, змийте маску. Під час процедури важливо перебувати в спокійному стані і не розмовляти. Робіть маску щовечора протягом 21 дня, а потім через день протягом 14 днів. Після змивання наносите зволожувальний крем товстим шаром. Результати помітні вже через 10 днів, але щоб вони закріпилися, краще не зупинятися на досягнутому.

Крім того, крохмаль часто використовують під час вмивання чутливої шкіри. Всипте 1 ч.л. крохмалю в 1 л чистої кип'яченої води. Вмийтеся розчином кімнатної температури, а потім обполосніть обличчя звичайною чистою водою. Нанесіть крем.

Маска для обличчя, фото: jlegi.com
Маска для обличчя, фото: jlegi.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський розповів про лікування забою від удару чи падіння — як рятуватися і чого не можна робити

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаровський дав поради "очищення" при отруєнні: чи допоможе звичне активоване вугілля

Також Знай.uа" писав, Комаровський пояснив, у якому віці можна визначити ліворукість у дитини - "Ворожіння на кавовій гущі"