Користувач Facebook Minaya Huseinova розповіла, що насправді відбувається в стрип-клубах, і як дівчат змушують займатися проституцією. "Танцюристи з піною біля рота доводять, що їх не змушують займатися проституцією. В офіційних обов'язках це називається "розвага гостей", решта – супроводжує", – так почала свій пост блогер. Вона розповіла, що в стрип-клубі працювала її близька подруга. За час її роботи там, пропало безвісти шестеро дівчат, ще трьох знайшли вбитими.

"Брехня, що можна бути власною пані в дорогій проституції", продовжує Minaya Huseinova. Дівчина не може відмовитися від свого клієнта, вона не має права, і в принципі не може конфліктувати з впливовими людьми, просто тому що вони сильніші. Таким дівчатам доводиться стикатися з порушенням домовленостей і травматичними сексуальними практиками.

Також Minaya Huseinova розповіла, що 10 з 10 дівчат, які працювали в стрип-клубі, були наркоманками. Таким чином, заклад "вганяє в борги" своїх співробітниць, що зовсім не залишає їм свободи. Також блогер розповіла ще про одну знайому, якій вдалося вийти заміж за футболіста відомого клубу. Однак це не зробило її щасливою. Вона бореться з ПТСР, лікується від наркоманії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомляли, чемпіон світу з боротьби вигнав дружину на весіллі, дізнавшись що вона ескортниця - "колишній прислав...".

Як повідомляв Знай.uа, вибивають зуби і перегризають сухожилля-Українка розповіла, з чим стикаються ескортниці на " заробітках".

Знай.иа писав, Білоруський комік Усович жорстко образив українок.