У Кемеровській області з жителем села Шабаново Ленінськ-Кузнецького району стався страшний випадок. Сім'я поховала літню людину з коронавірусною інфекцією, а пізніше їм повідомили, що дідусь все ж живий. Після інциденту почали службову перевірку.

Читайте Знай в Google News!

Сюжет, в якому селяни розповіли про похорон підопічного будинку-інтернату для людей з інвалідністю, показали "Вести. Кузбасс". Покійного проводжали в останню путь в закритій труні, як і всіх померлих з діагностованим Covid-19.

Через тиждень родичів попросили приїхати в інтернат на впізнання дідуся, оскільки він живий. З'ясувалося, що з будинку престарілих були госпіталізовані двоє пацієнтів, і одного з них виписали з чужим паспортом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Регіональне МОЗ вже ініціювало перевірку. У всі задіяні в подіях медичні організації виїжджала комісія. Крім того, були запитані документи по обом пацієнтам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, жінка врятувала похованого живцем малюка і зустрілася з ним через 20 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, у селі Берегове Волинської області чоловік застав дружину з коханцем і наніс їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові 20-річну студентку звільнили від покарання за вбивство своєї дитини: "Сховала в шафі немовля в пакеті".