В американському штаті Техас дівчина трагічно померла після того, як збільшила силіконом сідниці. Операція проходила у косметолога без обов'язкової ліцензії. За фактом смерті пацієнтки фахівцеві можуть пред'явити звинувачення у вбивстві.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє видання Daily Star, 35-річна Латора Кінг за збільшені сідниці заплатила близько тисячі доларів. А буквально через кілька днів після процедури мешканка Техасу виявила, що результат зовсім не той, який вона очікувала. Після маніпуляцій "лікаря" її нові форми деформувалася.

Латора Кінг, фото Daily Star
Латора Кінг, фото Daily Star

Родичі Кінг терміново відвезли її в лікарню, але медики виявилися безсилі – жінка померла. Розтин показав, що ін'єкція силікону призвела до тромбоемболії легеневої артерії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Косметолог, який проводив операцію американці, заперечує те, що вона його клієнтка. При цьому доказом проти фахівця, у якого, як виявилося, не було спеціального дозволу для проведення подібних процедур, є його листування з померлою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, жінка врятувала похованого живцем малюка і зустрілася з ним через 20 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, у селі Берегове Волинської області чоловік застав дружину з коханцем і наніс їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові 20-річну студентку звільнили від покарання за вбивство своєї дитини: "Сховала в шафі немовля в пакеті".