Поблизу села Бурмістрово в Новосибірській області Росії 20-річний співробітник поліції задушив свою 24-річну колишню дівчину-трансгендера Вікторію Басаковську.

Читайте Знай в Google News!

"13 жовтня опівночі при огляді місцевості в 700 метрах від села Бурмістрово Іскитимського району, виявлено тіло 24-річного жителя Дзержинського району Новосибірська з ознаками насильницької смерті у вигляді слідів удушення в області шиї. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею "Вбивство". Співробітники поліції знайшли і затримали підозрюваного. Ним виявився 20-річний співробітник ППС. За версією слідства, вранці 5 жовтня він, перебуваючи у себе вдома в Бурмістрово, в ході конфлікту задушив свого знайомого, після чого вивіз його тіло за територію селища і приховав", - повідомили в прес-службі Слідчого комітету по області.

Вікторія Басаковська, фото "ROMB"
Вікторія Басаковська, фото "ROMB"

У ГУ МВС по НСО пояснили, що копа вже звільнили з посади. Більш того, колишній МВДшник повністю визнав свою провину. Найближчим часом йому буде пред'явлено звинувачення, слідчі звернуться до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, жінка врятувала похованого живцем малюка і зустрілася з ним через 20 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, у селі Берегове Волинської області чоловік застав дружину з коханцем і наніс їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові 20-річну студентку звільнили від покарання за вбивство своєї дитини: "Сховала в шафі немовля в пакеті".