Відома українська телеведуча й дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман в ефірі Politeka Online піднесла найболючіші і найважливіші теми українців - коронавірус, карантин, місцеві вибори, Білорусь, Тихановська.

Відповідне відео опублікували в YouTube.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коронавірус в Україні: вражаюча безпечність

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Бацман зауважує, що вона щойно приїхала з Одеси і в неї відчуття, наче Одеса - це машина часу і вона живе в період до коронавірусу. Лікарі кажуть, що дедалі більше заражених, багато людей помирає від смертельної недуги.

"В масках ніхто не ходить, нів ТРЦ, ні в ресторанах, ні в магазинах - в них масок немає навіть під носом. Ситуація близька до критичної і вступає в силу правило допоможи собі сам, бо держава не може змусити кожного носити маску і користуватись санітайзером", - зазначила Бацман.

Карантин

На тотальний карантин закривати українців не можна - від коронавірусу це питання людина помре, чи ні, а от з голоду можна померти.

Олеся Бацман, фото: youtube
Олеся Бацман, фото: youtube

Штрафи повинні бути відчутними

Телеведуча впевнена, що слід зробити штрафи високими, тоді і будуть більше дотримуватись правил. Штраф повинен бути 2 - 3 тисячі гривень, а не 170 гривень.

Місцеві вибори: що буде з явкою

За словами Бацман, вона не бачить причин думати, що десь будуть масові фальсифікації - насправді все досить прозоро, як ми бачимо, так і є. Звісно, роздача гречки і підкуп - це класика.

Що стосується явки на виборах, тут треба дивитись, реально скільки людей піде.

"Не факт, що явка буде низькою", - каже Бацман.

Білорусь: Лукашенко набрид і повинен піти

За словами Бацман, білоруси просто втомились від Лукашенко і він повинен піти. У Білорусі мітинги проходять унікально. У нас вже би відреагував натовп на насильство з боку силовиків - вже б почалась контратака. Народ, який вийшов на протест, би пішов у наступ.

"Мене вразило, що на лавочки вони стають, роззуваючись - дуже культурні. Але з іншого боку це їм не дає завершити те, що почали. Лукашенко не легітимний ні для них (для білорусів, - авт.) ні для суспільства", - зауважила телеведуча.

Нагадаємо, образа - творче мистецтво: епатажна українська ведуча оконфузилася в ефірі - "Б*ять".

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна знайшла спосіб помолодшати без пластики, дешево й сердито: як Моніка Белуччі.

Також портал Знай.uа писав, що Бацман зірвалася у прямому ефірі в розмові з Кошовим: "Бл*ть".