Доктор Рандж Сінгх дав важливі поради про те, як не захворіти коронавірусною інфекцією і застудою і як відрізнити між собою два захворювання.

Читайте Знай в Google News!

"просто будьте пильні і звертайтеся за медичною допомогою, якщо справи йдуть погано або ви відчуваєте себе все гірше і гірше", - пояснює доктор Рандж, - "не думайте, що все-корона! Тому що паніка з приводу кожного симптому може викликати непотрібний стрес".

Медик зазначив, що є унікальні симптоми для коронавірусу, на які варто звернути увагу – втрата смаку або запаху. Однак це трапляється не з усіма.

Коронавірус, фото facebook
Коронавірус, фото facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крім того, грипом і коронавірусом можна заразитися одночасно. Мало того, симптоми захворювань дуже схожі і при одночасному зараженні ризик розвитку небезпечних станів і навіть смерті виростає в два рази. Про це повідомили в Центрі громадського здоров'я України (ЦОЗ).

"грип і коронавірусна інфекція-небезпечні і високо заразні захворювання, які можуть мати як легкий перебіг і лікування вдома під наглядом сімейного лікаря, так і важку форму, яка може привести навіть до летального результату. Обома вірусними інфекціями можна заразитися одночасно і тоді існує ризик важкого ураження легень, складного перебігу хвороби і навіть привести до смерті", - сказано в повідомленні.

Лікарі назвали кілька простих способів зберегти здоров'я і зміцнити імунну систему:

Звертайте увагу на те, щоб їсти якомога більше здорова їжа, тому що отримання достатньої кількості харчування допомагає вашому тілу в цілому залишатися здоровим.

Постарайтеся отримати якомога більше фізичних навантажень, тому що це покращує ваше психічне і фізичне здоров'я.

Поспавши. Ми часто ігноруємо, наскільки це важливо, але хороший сон має довгостроковий вплив на наше фізичне здоров'я, покращує наше психічне благополуччя і допомагає підтримувати імунну систему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.