Овен

Сприятливий день для будь-якої фізичної активності. Настрій буде бадьорим, а організм буде працювати, як годинник — ніщо не зможе перешкодити досягненню своїх цілей і руху "вперед і вгору". Менш райдужно складається ситуація на любовному фронті — тут можливі ревнощі, недомовки, конфлікти. З'ясування відносин краще перенести на наступний день.

Телець

День хороший для занять мистецтвом, але ніяк не бізнесом - ви сьогодні занадто розсіяні. Якщо ви водите машину, будьте уважні на дорозі. Ніхто сьогодні не скаржитиметься на відсутність натхнення. Не будьте невдячними.

Близнюки

Ви як ніколи налаштовані розширювати власні кордони і експериментувати. Відповідаючи на свої творчі позиви, ви можете відкрити в собі унікальні здібності. Приділяйте більше часу самовираженню за допомогою слів. Якщо пишеться-пишіть, відредагуєте пізніше.

Рак

Ви даремно не бажаєте бути в центрі уваги і ділитися своїми дарами зі світом. Пора зняти цю мантію-невидимку. Для вас відкриваються можливості кар'єрного росту. Будьте собою. Справжність-це суперсила, яка допоможе здолати конкурентів.

Лев

Леви, цей день подарує можливість просунутися в кар'єрі-чекайте пропозицій від начальства. Але не поспішайте погоджуватися і зробіть вигляд, що розмірковуєте — нехай шеф думає, що у вас маса привабливих варіантів. На любовному фронті затишшя. Не турбуйтеся даремно-скоро все зміниться, і відносини з половинкою покращаться.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Діва

Проявіть самостійність, візьміть відповідальність за важливу справу на себе. Астрологи впевнені, завтра буде той самий шанс проявити себе, якого ви так довго чекали. Зірки пророкують дуже активний день з самого ранку. В цілому, 15 Жовтня представникам цього знака зодіаку вдасться якнайкраще.

Терези

Терези, сьогодні зірки радять проявляти обережність - ви хлопці довірливі і можете ненавмисно потрапити в мережі шахраїв. Не підписуйте незрозумілі документи і не поспішайте переводити гроші-заручіться підтримкою фахівців. Середина доби ідеальна для з'ясування відносин з половинкою — ви, нарешті, знайдете компроміс.

Скорпіон

Вдалий гармонійний день, що обіцяє нові приємні враження, цікаві знайомства, зустрічі з незвичайними людьми. Можна братися за будь-які справи, навіть дуже складні. Допомога вам навряд чи буде потрібно, але якщо її запропонує близька людина, не відмовляйтеся: спільна діяльність піде на користь відносинам.

Ви відмінно справляєтеся з організацією розваг, так що нудьгувати не доведеться ні вам, ні вашим друзям. Новим знайомим сподобаються ваші незвичайні ідеї, хтось може закохатися з першого погляду.

Стрілець

День приносить неприємні емоції, з якими часом нелегко впоратися. Ви занадто багато уваги приділяєте дрібницям, це заважає рухатися вперед, приймати рішення, які могли б змінити ситуацію на краще. Є небезпека, що ревнощі і безпричинні підозри затьмарять відносини з коханою людиною, якщо ви не постараєтеся налаштуватися на більш позитивний лад.Намагайтеся зберігати оптимізм, а якщо беретеся за якусь справу, не сумнівайтеся в тому, що зможете благополучно довести його до кінця. Сьогодні багато залежить від настрою; намагайтеся дивитися на речі позитивно.

Козоріг

Козероги, обставини сьогоднішньої доби складаються не так, як хочеться, і вам доведеться переглянути деякі плани. Але зірки радять не засмучуватися — наберіться терпіння, і ситуація нормалізується. Увечері розслабтеся в компанії юних домочадців-діти знають масу способів для підняття настрою.

Водолій

Водолії, сьогоднішній день хороший для спілкування. Друзі та знайомі почнуть прислухатися до вашої думки. Але будьте готові до дискусій на важливі теми-намагайтеся знаходити вагомі аргументи і не нервуйте, якщо ваші пояснення не відразу доходять до оточуючих людей. Вечір присвятіть собі і влаштуйте маленьке свято.

Риби

Риби, зірки кажуть, що сьогодні у вас з'явиться можливість змінити ситуацію в сфері фінансів. Золотий дощ не проллється, але ідеї про додатковий заробіток з'являться. На любовному фронті без змін. Не сумуйте і проведіть вільний час з користю — наприклад, втіліть в життя свої творчі ідеї і плани.