Президент Володимир Зеленський у День Захисника України розмістив у себе в Instagram пост, в якому вирішив порозмірковувати про те, що значить цей день для українців і українських воїнів, які воюють в ООС, зокрема.

У своєму зверненні Зеленський назвав Донбас "Крутим місцем", згадав він і про "червоні лінії" та переговори в Мінську.

Слова президента розкритикували в мережі. І не лише дописувачі в Instagram, які залишили переважно негативні відгуки, сповнені обурення:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Користувачі соціальних мереж висловили своє розчарування словами Зеленського. Так, у Telegram-каналі KlymenkoTime зазначили, що президенту варто звільнити автора тексту: "Без роботи він довго не буде - в "прозорому офісі" Порошенка заберуть, як свого".

В Klymenko Time наголосили, що всі ці слова, сказані Зеленським, насправді пустопорожні і нікому не потрібні: ні військовим, які вже наслухались подібного від попереднього гаранта Порошенка, ні жителям Донбасу, ні самим виборцям Зеленського.

Для українських воїнів, які захищають Україну на Донбасі, критерій оцінки їхньої роботи й показник того, що їх цінують - інший: "матеріально-технічне забезпечення і турбота про життя і здоров'я солдатів".

Жителі Донбасу вже не вірять ніяким словам, зазначають в Telegram-каналі.

А виборці Зеленського дуже добре пам'ятають, що він "під час свого походу в президенти говорив про Донбас інше. З іншими акцентами. Не "петропорошенківським"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядає зворотний бік війни очима солдата, дитини і музиканта

Як повідомляв портал Знай.ua, День захисника України - це не тільки про чоловіків: імена героїнь з передової, віддали життя за нас

Також Знай.ua писав, Зеленський хоче, щоб діти голосували з 16 років