В ефірі телепередачі" Право на владу " у четвер, 15 жовтня, торкнулися теми вакцини від Covid-19. Кандидату медичних наук і директору Державного експертного центру МОЗ Тетяні Думенко поставили запитання-коли в Україні з'явиться вакцина від коронавірусу, чи встала наша країна в чергу на її отримання, і в цілому — чи отримаємо ми хоч що-небудь.

Прогноз, який дала Думенко, виявився невтішним.

"Вакцини-це найдешевший і найефективніший метод подолання будь-якої епідемії. Вже сьогодні 25 інфекцій крім ковіда у світі долаються за допомогою щеплень. Однак, наші найближчі очікування отримати вакцину і вилікуватися всім разом, не виправдаються. Ми перебуваємо в середовищі, в якому очікувати вакцини з доведеною ефективністю, поки не доводиться", — сказала Тетяна Думенко.

Навіть російська вакцина не пройшла третю фазу трифазної перевірки ефективності. Вакцини, ефективної від Covid-19, поки немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомляли, слуги народу спустили 700 тисяч на маски для себе, українці обурені - " нехай самі шиють!".

Як повідомляв Знай.uа, YouTube масово видаляє відеоролики з дезінформацією про вакцинацію проти Covid-19.

Знай.uа писав, "голий" Буковинець втратив у магазині 17 тисяч, ось так і заходь за запальничкою.