В ефірі телепередачі "Право на владу" у четвер, 15 жовтня перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук влучно парирував співкерівниці партії "Європейська Солідарність" Ірині Геращенко. На завершення передачі, політик виступила з критикою діяльності Володимира Зеленського, назвавши його президентом, який не спілкується ні з парламентом, ні з народом. В цілому, тон спілкування Стефанчука і Геращенко був досить саркастичним.

"Я дуже довго стримувався, звичайно... я намагаюся конструктивізувати те, що ви говорите", — сказав Стефанчук.
"Президента конструктивізуйте", — лаконічно відповіла йому Геращенко.

"Якщо ви настільки скучили за президентом, я запрошую вас двадцятого жовтня. Президент робитиме своє послання у Верховній Раді України. Приходьте, і побачите, почуєте, і зможете поспілкуватися, якщо до цього у вас такої можливості не було", — "відбрив" опонентку заступник голови.

Нагадаємо, нещодавно була названа зарплата мера Києва Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А пересічним українцям прем'єр-міністр Шмигаль пообіцявши істотне зростання зарплат.

Також Знай.us писав, що члени уряду продовжують боротьбу за свої позамежні зарплати