Користувачка сайту Reddit з ніком DanyHeatley50in07 вирішила поділитися з користувачами ресурсу своєю пригодою. Дівчина похвалилася, що її хлопець зробив їй пропозицію. Вона вирішила оригінально зняти на камеру свою обручку і поклала його на мордочку домашнього улюбленця. Але в якийсь момент щось пішло не так.

Читайте Знай в Google News!

Весь процес дівчина зняла на телефон і поділилася роликом з іншими реддіторами. Спочатку собака покірно виконував команди господині, але, коли за кадром пролунав чоловічий голос, песик просто взяв і проковтнув кільце. "Хіба щось може піти не так, якщо я фарбуюся своїм колечком?",- написала користувач DanyHeatley50in07.

Дівчина явно не очікувала такого повороту подій і тому швидко забула про красиві фотографії. Ролик здорово повеселив користувачів сайту, і вони почали активно його обговорювати, залишаючи жартівливі коментарі. "Може, твій хлопець передумав і спеціально дав псу команду з'їсти кільце?", "Не переживай, ти розлучилася з ним ненадовго!", "Блін, ну це правда смішно! Сподіваюся, твій пес в порядку!",- пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чого не можна робити з обручкою — прикмети, які привернуть щастя в сімейне життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сєдокову покликав заміж красень-баскетболіст, обручка засліплює діамантами.

Також портал "Знай.ua" писав: не проста прикраса - чому люди почали носити обручки.