Садочки і громадський транспорт продовжать працювати в більшості регіонів: в МОЗ побоюються зупинки економіки через ще більш жорсткі обмеження. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Читайте Знай в Google News!

Так, до Червоної зони увійшли 68 адміністративно-територіальних одиниць, до яких належать і обласні центри. Він сподівається, що цим і обійдеться: у більшій частині країни продовжить курсувати громадський транспорт, працювати сфера торгівлі та дитсадки.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Зараз в МОЗ шукають максимальний баланс між введенням обмежень, які дозволять зупинити зростання числа заражених коронавірусом і тим, щоб економіка продовжувала функціонувати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В Україні поставлено новий антирекорд щодо хворих коронавірусом за добу-5992 заражених. Кількість заповнених ліжок вже досягла 22 тис. вільних залишилося ще 30 тис.

Степанов в черговий раз попросив українців оцінювати ситуацію реально і не піддавати себе і оточуючих ризику

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ВООЗ назвала тих, кому доведеться чекати вакцину проти covid-19 до 2022 року.

Як повідомляв Знай. ua, українським лікарям видали будівельну форму для захисту від коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що Степанов розповів, чому медикам дають будівельну форму.