У Купинському районі села Метелево сталася досить трагічна анекдотична ситуація, адже застілля у сибіряків закінчилося загибеллю одного з учасників під час пошуку закуски.

Читайте Знай в Google News!

53-річний чоловік в ніч на 12 жовтня розпивав алкогольні напої в компанії приятеля і під час колективного міркування було вирішено — зловити голубів і засмажити. Про це повідомляє видання "Вiстi Новосибірськ" з посиланням на прес-службу ГУ ВМД Російської Федерації по Новосибірській області.

Місцевий житель 1967 року народження, близько першої години ночі, разом зі своїм приятелем вирушили до будівлі по вулиці Центральній, 64, де вирішив забратися на дах двоповерхової будівлі по пожежній драбині. Він оступився і зірвався вниз, після чого його напарник викликав швидку допомогу, члени екіпажу якої могли лише констатувати смерть від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині спіймали нелюда, який глумився над небіжчиками: "Знищував все, що бачив". Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Знай.ua", 12-річний хлопчик натрапив на останки неймовірного монстра, йому 69 мільйонів років: "Ти повинен це побачити!"

Знай.ua писав, пухнастий ніндзя змусив мережу ридати: "Нокаутував чоловіка і побився з собакою в черевиках"