Український юрист і політик Олексій Валерійович Гончарук опублікував нове звернення до своїх передплатників в Telegram-каналі. Він написав: "З Клівленда передаю привіт тим, хто думає, що можна безсовісно і нескінченно грабувати Україну. Каву пити не будемо. Запасайтеся попкорном;)".

Читайте Знай в Google News!

При цьому він підтвердив своє місце розташування фотографією, зробленою біля обертових дверей хмарочоса One Cleveland Center, який знаходиться на 1375 Східній 9-й вулиці. Ймовірно, колишній прем'єр-міністр, який обіймав цю посаду з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020 року, приготував щось цікаве перед місцевими виборами 25 жовтня.

До цього він писав, що новий політичний сезон для влади Зеленського стане визначальним. Олексій Гончарук виділив можливу роботу над помилками або готовності держави до нових президентських виборів, які пройдуть достроково.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

36-річний політик двічі подавав у відставку і 3 березня парламентська фракція "Слуга народу" проголосувала за задоволення заяви Гончарука і призначення на пост глави уряду Дениса Шмигаля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Стефанчук обігнав Разумкова в розмірі зарплати: скільки отримав голова Верховної Ради у вересні

Як повідомляв "Знай.ua", волонтер розповів про поїздки Зеленського на Донбас до президентства: чим займався на передовій " боєць кварталу"

Знай.ua писав, Арахамія з "Слуги народу" зібрався скоротити ЗСУ: на що підуть зекономлені гроші