Принц Гаррі посварився з братом Вільямом через авторський номер Меган Маркл для журналу Vogue.

Так само як колись принцесу Діана, а пізніше і Кейт Міддлтон, Меган Маркл запросили з'явитися на обкладинці журналу Vogue, але герцогиня Сассекська придумала іншу ідею для участі в модному журналі. Про це пише Мirror.

На відміну від Кейт Міддлтон і принцеси Діани, Меган не просто одягла гарний одяг і попозувала перед камерою, а натомість захотіла попрацювати редактором знаменитого видання.

Її бачення полягало в тому, щоб зробити акцент на тих жінках, які сьогодні роблять істотний вплив на глобальну громадську думку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Voguе пішов на зустріч Меган Маркл, і дружина принца Гаррі більше пів року працювала над вересневим випуском глянцю в якості запрошеного редактора.

Вона зробила зовсім не гламурну обкладинку. На обкладинці зробленій Меган Маркл, замість топ-моделей - 15 жінок, які вчинили прорив в різних областях. За словами самої герцогині, вона вибрала тих жінок, якими захоплюється сама і які надихають людей на зміни.

Також на обкладинці є дзеркало, яке натякає читачці, що і вона може змінити світ.

Цей випуск журналу, що має назву "Сили змін", присвячений "жінкам-новаторам, які безстрашно руйнують бар'єри".

Запрошений редактор, звичайно, відповідав не тільки за обкладинку, а й за зміст журналу. У нього включена бесіда Меган Маркл з колишньою першою леді США Мішель Обамою.

Хоча видання отримало широкий розголос - вересневий випуск Vogue вважається найважливішим і найбільш читаним в році, воно викликало величезну "сутичку" між принцом Гаррі і його старшим братом Вільямом.

У своїй новій книзі "Битва братів" королівський експерт і автор Роберт Лейсі стверджує, що Вільям намагався поговорити зі своїм братом про деякі проблеми, підняті в журналі, але це не закінчилося добром.

"Вільям протягом деякого часу турбувався про те, що Гаррі віддаляється від нього, і це підтвердилося, коли він спробував обговорити зі своїм братом питання, підняті в "Силі змін", - пише королівський експерт.

"Стався ще один класичний вибух Гаррі, за яким послідував ще більш глибокий розрив", - зазначив Лейсі.

Подробиці "розборок" принца Гаррі і принца Вільяма не відомі, однак, як стверджує королівський біограф, згодом Гаррі і Меган "раптово" вирішили не приєднуватися до герцогів Кембриджських і решти королівської сім'ї під час їх щорічних літніх канікул в Балморалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Королева Єлизавета II готується вилаяти принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю