Колишній професійний боксер В'ячеслав Узєлков зараз є кандидатом в мери Вінниці від "Опозиційна платформи - За життя", тому перед виборами вирішив влаштувати польову кухню і нагодувати місцевих жителів гречаною кашею.

Читайте Знай в Google News!

Однак тепер йому світить від двох до шести років у місцях позбавлення волі, про що повідомляє Національна поліція Вінницької області, адже на нього завели справу за частиною третьою статті 160 Кримінального кодексу України "Підкуп виборців" на підставі публікацій у засобах масової інформації та соціальних мережах. Це сталося 14 жовтня.

Покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до шести років передбачено за надання неправомірної вигоди юрюдичним особам, виборцям та учасникам референдуму, що супроводжується передвиборчою агітацією або агітацією з референдуму, а також згадкою імені кандидата або назви політичної партії, яка висунула його на відповідних виборах.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Крім того, заборонено і використання зображення символіки політпартії і кандидата. Чергові місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня 2020 року, в неділю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Мурчик, давай дружити": вчені розкрили прийом, який допоможе завоювати серце кішки.

Як повідомляв "Знай.ua", самі некеровані жінки за гороскопом: які знаки Зодіаку не мають гальм.

Знай.ua писав, Тельці просунуться вперед, а леви вигідно познайомляться: гороскоп на 17 Жовтня для всіх знаків Зодіаку.