У палеонтологів справжнє свято, і невеликий привід для заздрості. Так, в Канаді 12-річний хлопчик знайшов скелет динозавра, вік якого оцінюють приблизно в 69 мільйонів років.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню організації, яка займається охороною природи Nature Conservancy of Canada.

Знахідка школяра, фото: NCC
Знахідка школяра, фото: NCC

"Досі пишаєшся красивим камінчиком, який знайшов на вулиці в дитинстві? А ось 12-річний хлопчик з Канади знайшов у землі скелет динозавра віком 69 млн років. Разом з батьком вони виявили кілька скам'янілостей, і відправили їх фотографії в Королівський музей Тіррелл. Приїхали фахівці, були шоковані: із землі дістали ще від 30 до 50 кісток. Як виявилося, скам'янілості належали молодому гадрозавру. Тепер на черзі в 2020 - прокляття динозаврів.", - так реагують на новину в Telegram-каналі Perepichka News.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Жарт від Telegram-каналу Perepichka News
Жарт від Telegram-каналу Perepichka News

Як повідомляється, Натан Хрушкін-початківець палеонтолог. Хлопчик разом з батьком знайшли скам'янілості і відправили їх знімки в Королівський музей Тіррелл. Звідти приїхали фахівці, які вже виявили від 30 до 50 кісток динозавра. Кістки витягли і доставили в лабораторію музею для очищення і дослідження. Вчені встановили, що скам'янілості належать молодому гадрозавру віком 3-4 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, киянам дозволять зазирнути всередину тварин на ВДНГ.

Як повідомляв Знай.uа, дніпрянка впарювала безкоштовні квитки дітям на динозаврів: "Не соромно?".

Знай.uа писав, Аляска настільки очистилася... Пісні горбатих китів заворожили вчених і весь світ.