На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України було опубліковано петицію під назвою "Рівні права батька на дітей при розлученні " від Вівчарчина Олега Петровича. Він вимагає створити законопроект, де будуть вичерпно, ефективно і справедливо враховувати права батька на дитину.

Читайте Знай в Google News!

"Є безліч прецедентів, де виключно міжособистісні відносини чоловіка і дружини впливають на права. Жінка просто отримує інструмент маніпуляції і часто аморально ним користується. Чоловіки не винні в тому, що вони не народжують дітей, їм випала функція запліднювати", — написано в тексті петиції.

Він вважає, що у чоловіків присутній більш холодний і раціональний розум, якому не чуже поняття справедливості розподілу прав. Адже дитина не винна, що у неї відсутнє право вибору, її позбавляють саме жінки за активного сприяння Державного репресивного апарату.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Автор петиції дивується, навіщо необхідна стаття 141 в Сімейному кодексі України, якщо судді ніколи нею не керуються. "Цитую: Стаття 141. Рівність прав і обов'язків батьків щодо дитини. 1. Мати, батько мають рівні права та обов'язки щодо дитини, незалежно від того, чи перебували вони у шлюбі між собою. 2. Розірвання шлюбу між батьками, проживання їх окремо від дитини не впливає на обсяг їх прав і не звільняє від обов'язків щодо дитини, крім випадку, передбаченого частиною п'ятою статті 157 цього Кодексу", — заявив він.

Олег Вівчарчин вважає це насильством над вибором дитини і правами батька і ні про яку рівність не може бути й мови в такому випадку. Він також згадав виплати та аліменти, які відбуваються на адресу вороже налаштованої дитини через вплив жінки і несправедливого ворога в особі дружини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві хочуть побудувати Діснейленд, Кличка вже відправили документ.

Як повідомляв "Знай.ua", від Зеленського вимагають зміни дизайну гривні і скасування переходу на "зимовий" час

Знай.ua писав, українці молять Зеленського жорстко покарати Ляшко, Степанова і весь МОЗ: "У стані плачевному..."