П'ятий президент України Петро Порошенко не встиг виписатися з лікарні після лікування від коронавірусної інфекції, і відразу ж вирушив у передвиборчий тур. Як зазначив сам політик, він "не вчасно" зліг на лікарняне ліжко.

До голосування на місцевих виборах залишилося зовсім мало часу, і зараз самий розпал передвиборчої агітації за кандидатів.Тому Порошенко не став відлежуватися після хвороби і відправився по містах та селах з передвиборчою агітацією.

Зокрема, Петро Порошенко 16 жовтня приїхав до Рівного, де з-поміж іншого влаштував фотосесію на весіллі молодої пари.

Лідера партії "Європейська солідарність" помітили, коли він розгулював вулицями міста. Він підійшов до меморіальної дошки, присвяченої Героям Небесної Сотні, щоб покласти квіти й побачив, як недалеко проходить весільна фотосесія молодят.

Петро Порошенко підійшов до новоспеченого подружжя і привітав з важливим у їхньому житті подією. Він запропонував парі сфотографуватися з ним "на щастя" і потис руки молодятам та обняв їх для кадру, забувши про те, що лише пару днів тому вийшов з лікарні, і ще може бути носієм небезпечного вірусу.

Однак при цьому Порошенко не забув у яких справах перебував в Рівному, і запитав у пари, чи віддадуть вони свій голос за його партію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці звернули увагу і на недотримання обмежувальних заходів і на "ненав'язливу" агітацію.

"Скажіть хто-небудь Порошенку, який "випадково" зустрів молодят в Рівному, що після коронавірусу, якщо він хворів, він ще може бути заразним. Навіть незважаючи на негативний тест", - наисали в Telegram-каналі Klymenko Time.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12 жовтня Петра Порошенка, який хворів на коронавірус виписали з лікарні

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко перебуває в лікарні з двостороннім запаленням легенів

Також Знай.ua писав, спливло скандальне інтерв'ю Порошенка