Сьогодні в будинку по Ново-Астраханському шосе, 60, стався інцидент, в ході якого постраждали дівчатка п'яти і восьми років. Про це повідомляє видання "Взгляд-інфо" з посиланням на голову обласної Служби порятунку Юрія Юріна.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, батьки дівчаток сварилися в квартирі і, за можливою версією, дівчаток з вікна могла викинути мати. Юрін повідомив: "Молодшу в дуже важкому стані відвезла медична бригада облпспасу, старшу забрали медики ЦМК. Швидка допомога займається матір'ю дітей".

39-річна жінка теж була госпіталізована, імовірно, з ножовим пораненням. Квартира їх знаходиться на четвертому поверсі, на їх балконі сушаться дитячі колготки. Сусіди висловлюються щодо матері дітей, як про хорошу, непитущої жінці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Слідчий комітет Російської Федерації по Саратовській області порушив кримінальну справу за частиною третьою статті 39, пунктами "а, в" частини 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ "Замах на вбивство двох малолітніх осіб". Зроблено це щодо жінки, яка викинула дочок з вікна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хоробра Хмельничанка врятувала з палаючого будинку двох маляток: "Пишаємося!"

Як повідомляв "Знай.ua", молодий дніпрянин ледь не позбувся очей у барі - "Келихом в обличчя". Він хотів підійти до барної стійки, але в цей момент його вдарив в обличчя келихом інший відвідувач, який там сидів. Той перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Знай.ua писав, під Львовом розігралася історія забороненого кохання у кращих традиціях 19-го століття: "око не відвести"