На сайті Президента України Володимира Зеленського з'явилася петиція, яка сильно нагадує крик душі. Втомлений від 2020 року і його божевільних подій українець просить президента завершити 2020 рік достроково. Автор петиції, Д. В. Нікітін, справедливо зауважив, що цей рік став справжньою катастрофою не тільки для України, а й для світу.

Вихід, який запропонував Нікітін, досить оригінальний-оголосити про завершення 2020 року достроково. "Завершіть цей рік якомога швидше будь-яким, доступним Вам, Верховній Раді або ще-кому небудь способом-видання указу, прийняття закону, зміни Конституції і т. д. Але, будь ласка, зробіть це! Ви маєте шанс увійти в історію не тільки України, а й усього світу, як політик, який прийняв мудре рішення! Я в Вас вірю! З повагою, Д. В. Нікітін.”

Невідомо, як дострокове завершення року де-юре може допомогти подолати всі ті складнощі, які приніс 2020-й, однак у людини, схоже, остання надія на Зеленського. Найцікавіше, що петиція про дострокове завершення року набрала 121 відгук (правда, з необхідних 25000). Болить українцям цей "проклятий" рік. Всі мріють, щоб він закінчився якомога швидше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Стефанчук обігнав Разумкова в розмірі зарплати: скільки отримав голова Верховної Ради у вересні

Як повідомляв " Знай.ua", волонтер розповів про поїздки Зеленського на Донбас до президентства: чим займався на передовій " боєць кварталу"

Знай.ua писав, Арахамія з " Слуги народу" зібрався скоротити ЗСУ: на що підуть зекономлені гроші