Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube

Ломаченко не стримав буйного Лопеса в бою за звання абсолютного чемпіона: українці в сльозах

Відбувся довгоочікуваний поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом. Переможцем став 23 — річний володар титулу за версією IBF, а тепер-абсолютний чемпіон з усіх чотирьох основних санкційних органів (WBC, WBA, WBO і IBF).

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube
Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

Тимошенко накинулася на Зеленського за "потішні" опитування: "Підсовують фальсифікат"

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що метою опитування президента Володимира Зеленського, яке проводитиметься в день місцевих виборів, є легалізація марихуани. Таку думку вона висловила в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Міська вулиця, фото: Знай.иа
Міська вулиця, фото: Знай.иа

Подолати бідність до 2030 вже не вдасться - пандемія остаточно зруйнувала всі надії

Щорічно 17 жовтня відзначається Міжнародний день боротьби з бідністю. У планах міжнародної організації було подолати цю проблему до 2030 року, але схоже, що пандемія коронавірусної хвороби COVID-19 зруйнувала амбітні плани. Згідно з дослідженням, економічні наслідки пандемії можуть призвести до зубожіння сотень мільйонів людей по всьому світу.

Денис Шмигаль, скріншот YouTube
Денис Шмигаль, скріншот YouTube

Шмигаль спускає стратегічне держмайно з молотка: про дезінфекцію спиртом можна забути

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відзвітував про приватизацію першого спиртового заводу. Таким чином уряд почав втілювати в реальність затверджену раніше програму дій зі знищення державної монополії на виробництво спирту. Про це глава Кабінету Міністрів України написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Володимир Зеленський, фото прес-служби
Володимир Зеленський, фото прес-служби

У Трампа підтримали Зеленського в питанні виборів на окупованому Донбасі

Представники Державного департаменту США висловили повну підтримку позиції України щодо виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Нагадаємо, українська сторона наполягає на тому, що вибори можуть проводитися тільки після повернення Києву контролю над українсько-російським кордоном і забезпечення відповідних умов безпеки в регіоні.