Овен

На цьому тижні Вам буде комфортніше на самоті: прийшов час покластися на самих себе, забувши про людей, які егоїстичні і ненадійні. Зірки і планети дадуть Овнам багато сил і впевненості в собі, яка допоможе їм подолати перешкоди на шляху. Астролог радить представникам цього Знака тримати в чистоті і порядку свій будинок, своє робоче місце. Це дозволить уникнути проблем зі здоров'ям і настроєм.

Телець

Тельцям буде простіше приймати важливі рішення і боротися за місце під сонцем, тому що позитивно налаштовані планети підвищать їх удачу і загострять інтуїцію. Попереду сприятливий тиждень для підписання важливих паперів, для зміни роботи, нових знайомств і домовленостей. Не потрібно тягнути в своє життя енергетичне сміття на зразок образ і негативу. Чим більше його буде, тим важче Тельцям стануть даватися різні справи.

Близнюки

Астрологи кажуть, що на цьому тижні Близнюкам краще завершити всі важливі справи до вихідних. У плані любові, особливої романтики в період з 19 по 25 жовтня чекати не доводиться. На це не буде настрою ні у самих Близнюків, ні у їхніх партнерів. Але мудрі зірки компенсують такий "застій" високою ймовірністю доленосного знайомства в кінці тижня — так що дивіться в обидва! У фінансовій сфері краще віддати перевагу стабільності і розміреним витратам — астрологи не рекомендують відхилятися від наміченого бюджету і купувати щось "надзвичайне". У плані здоров'я цей тиждень відзначена підвищеним ризиком травм, так що краще триматися подалі від екстремальних розваг і небезпечних місць. Також проведіть профілактику респіраторних захворювань.

Лев

Левам можна побажати терпіння. Вам здасться, що вас загнали в тісну клітку, але з цим доведеться змиритися. І тут у вас два варіанти: або битися головою об стіну до переможного, поки не досягнете свого, або відкласти справу на більш сприятливий період. І зверніть увагу на відносини і сім'ю – пора б їх перестати засовувати на задвірки Вашого життя. У фінансовому плані все благополучно - багато Леви спостерігають, як гроші самі течуть в руки, і докладати особливих зусиль для цього не доводиться.

Діва

Дев абсолютно не влаштує ситуація минулого тижня, і тому вони почнуть шукати альтернативні шляхи. І у них це прекрасно вийде. Діви якось навіть товариськіше стануть і можуть зважитися на кардинальні зміни у відносинах з оточуючими. Зміни торкнуться і вашої зовнішності-це хороша думка, головне, не перестарайтеся.У матеріальному плані можливі непередбачені витрати. На особистому фронті сплеск романтики і бурхливих пристрастей. В цілому, тиждень обіцяє бути насиченим і принести очевидні зміни на краще.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Терези

Терезам пора гарненько вивчити таку дисципліну, як вміння говорити «ні». На цьому тижні тільки ледачий не захоче підкинути вам якусь роботу, яка до вас не має ніякого відношення. Повірте, вам зайве навантаження ні до чого. Краще присвятіть цей час відпочинку і собі коханим.

Якщо ви довгий час намагалися "розрулити" фінансові складності, то настає найсприятливіший час — незабаром всі проблеми нарешті вирішаться. Подякуйте за цей Всесвіт і власну працьовитість. Успіхи очікують вас і на любовному фронті, будьте впевнені, ваші почуття до партнера взаємні, і скоро ви в цьому переконаєтеся.

Скорпіон

Скорпіони будуть розбиратися зі своїм особистим життям. Особливо це стосується Скорпіонів, у яких є застарілі невирішені проблеми з партнером. Прийшла пора витягнути ці проблеми на світ божий і постаратися максимально дипломатично їх вирішити.Корисні візити до психолога, психотерапевта. Ви нарешті зрозумієте, чого хочете від себе в найближчому майбутньому і почнете це негайно реалізовувати, що зробить вас значно щасливішими як в моменті, так і на перспективу.

Стрілець

Стрільці, пам'ятайте: слово – не горобець, вилетить – не зловиш. Ви по своїй простоті і прямолінійності можете від чистого серця ляпнути те, що думаєте, тому, кому точно не треба було цього чути. Чи не накликайте на свою голову бурю – стежте за тим, що і кому ви говорите. Допомога оточуючим додасть настрою Стрільців особливий приємний забарвлення. Коли бачиш, як радіє людина, яка отримала підтримку, це гріє душу. Зірки Цього тижня посприяють цьому. Головне-не забувати і про свої особисті проблеми. З іншого боку, альтруїзм буде не так небезпечний, як необачні вчинки.

Козоріг

Козерогам брати додаткове навантаження брати можна і навіть потрібно. Підробіток не надто вас обтяжить, а ось приємні «плюшки» від неї не змусять себе довго чекати. Астрологи також радять використовувати цей період для того, щоб завести корисні ділові зв'язки. Зірки допоможуть очиститися від негативу, невдач і проблем. Чималу частку успіху в житті Козерогів зіграє обережність. На цьому тижні будь-які необдумані кроки можуть стати початком чорної смуги. Це стосується любовної та фінансової сфер в рівній мірі.

Водолій

Старанні Водолії багато сил доклали до того, щоб розібратися з фінансовими питаннями, і це принесло, нарешті, свої плоди. Дощ з грошей на вашу голову, звичайно, навряд чи проллється, проте фінансова ситуація помітно покращиться. Ваше завдання - на радощах не спустити все на дурницю.
Крім того, в цей період Водоліїв буде багато справ, пов'язаних із закордоном, поїздками та іноземцями. Не всі з них виявляться успішними, адже тиждень у всіх непростий, і емоції так і киплять. Намагайтеся бути делікатніше, якщо хочете досягти успіху. Астрологи рекомендують використовувати цей підхід і в діловому житті, і в особистому.

Риби

На перше місце вийдуть питання фінансів. На жаль, тут Риби б'ються, вибачте за каламбур, як риби об лід. Скільки б зусиль ви не прикладали, справи ніяк не бажають зрушуватися з мертвої точки. Не турбуйтеся-тимчасовий "застій" дає вам відмінний шанс переглянути ситуацію, добре все обміркувати і змінити тактику там, де це потрібно.Рибам в цей період чекають нескінченні розмови і переговори. Не лякайтеся-все буде не так утомливо, як звучить. Навпаки, в розмовах і з колегами, і партнерами, і з керівництвом, і з другими половинами виявиться такий загострення пристрастей, що ваше основне завдання – утримати себе в руках і не спалити все навколо.