Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на понеділок, 19 жовтня 2020 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 16 жовтня, дещо виріс у ціні і тепер становить 28,36 гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби офіційного регулятора.

Читайте Знай в Google News!

Курс валют Нацбанку на 19 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 28,3649 гривня;

- 1 євро – 33,3018 гривня;

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Таким чином, курс долара став дорожчим ще на три копійки. При цьому євро збільшився в ціні на 13 копійок.

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube

Курс долара гривні трохи зросте протягом наступного тижня - до 28,5 гривні. Про це розповів старший аналітик Альпарі Вадим Іосуб в коментарі для РБК-Україна 18 жовтня.

"Часткове відновлення гривні, яке спостерігалося на позаминулому тижні, на минулому знову змінилося її зниженням. Ця тенденція в короткостроковій перспективі, ймовірно, продовжиться, і долар має всі шанси відновити локальні максимуми, встановлені на початку жовтня", - розповів експерт.

Він зазначив, що минулого тижня курс долара до гривні незначно зріс на всіх сегментах валютного ринку на 0,2-0,4 відсотка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курс долара в Україні різко зміниться на карантині: експерти сказали, чого чекати від "зеленого".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта в 2020 році, в середньому, буде тримати позначку в 28,85 гривень за одну американську купюру.

Також портал Знай.uа писав, що курс валют на 14 жовтня зіпсував українцям святковий настрій.