У віці 59 років від коронавірусної хвороби Covid-19 помер "мер" окупованої Ялти Іван Імгрунт. Наприкінці вересня його було госпіталізовано з пневмонією.

Читайте Знай в Google News!

Про це пишуть російські ЗМІ, також про смерть міського голови зазначають коментатори на його сторінці у соціальній мережі Facebook.

За даними преси, на лікуванні чиновник перебував не в Криму, а у Санкт-Петербурзі.

"Шановні ялтинці, сьогодні мене госпіталізували з пневмонією. Зараз мій стан нормальний, буду тримати вас в курсі", — пообіцяв своїм підписникам у соцмережі нині вже покійний "мер" Ялти.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Іван Імгрунт став працювати в Криму в 2019 році, до цього він 17 років був Головою муніципального освіти Білоріченський район, Краснодарського краю. До цього чоловік обіймав посади у прокуратурі.

За офіційними даними окупаційної влади, в Криму заразилися COVID-19 6840 осіб. За останню добу захворіло 167 осіб. За час епідемії померло 107 людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові хворих з коронавірусом залишать лікуватися вдома

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях лікарі самі обирають кого рятувати