В Україні розробили сервіс, який допоможе водіям скаржитися на ями на дорогах. Крім того, вони зможуть отримати інформацію про ремонтні роботи на різних ділянках проїжджої частини.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили в прес-службі "Укравтодору".

Такий геокалькулятор зробить можливим відстеження об'єктів на дорогах і знаків. Тепер можна буде дізнатися розташування лінійних прив'язок через картографічні сервіси (наприклад, GoogleMaps), маючи Картографічні координати.

"До появи геокалькулятора, визначити, де саме на дорозі знаходиться та чи інша Дорожня споруда або, наприклад, точка км 89 + 304 без спеціальних знань було досить складно", — зазначили в "Укравтодорі".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сервіс розроблений Державним агентством автомобільних доріг України спільно з Міністерством цифрової трансформації України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, євробляхи відійшли в минуле, українцям показали плюси і мінуси пригону старих авто з США.

Як повідомляв Знай. ua, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям, як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Також Знай. ua писав, що як уберегтися від штрафу за нерозмитнене авто, загрожує 170 тисяч, євробляхерам дали пораду.