У понеділок, 19 жовтня, відома синоптикиня показала ще одне своє хобі - тихе полювання, іншими словами - збирання грибів. Про це повідомила Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик зазначила, що це найкраще у світі тихе полювання. За її словами, гриби цьогоріч навіть затьмарили місцеві вибори-2020, які відбудуться 25 жовтня.

"Тема грибів після минулих вихідних заглушила навіть прийдешні вибори. Я білих учора не знайшла, але треба було сфотографуватися хоча б з моховичком) Великі траплялися. Ці фотки, звичайно, не вчорашні)) Перший гриб - Карпати. Другий гриб - хутір Мриги під Києвом. Третє фото, нещодавнє - гриби також з-під Мригів. Найкраще в світі полювання!", - йдеться у повідомленні.

Тема грибів після минулих вихідних заглушила навіть прийдешні вибори. Я білих учора не знайшла, але треба було...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 19 oktober 2020
Українці у коментарях здали синоптикині найбільш злачні масця з грибами по всій Україні і запросили її до себе в гості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, погода на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни".

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".