У Єгипті випускники поліцейської академії організували незвичайний парад. Майбутні копи проїхали топлес вулицями Нового Каїра, стоячи на дахах бронефургонів, автобусів, БТР і службових авто.

Читайте Знай в Google News!

У церемонії взяли участь близько півтори тисячі кадетів, повідомляє видання Daily Star.

Крім м'язистих фігур студенти академії продемонстрували також неймовірні спортивні навички. Поліцейські стрибали через палаючі кільця, виконували акробатичні трюки, показували навички поводження зі зброєю і вміння штормувати будівлі.

Варто відзначити, що на параді почесним гостем став президент Єгипту Абдул-Фаттах Халіл Ас-Сісі. Після урочистого виступу новобранці поліцейських структур склали присягу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відео з молодими поліцейськими дуже сподобалося користувачам мережі. Деякі юзери назвали церемонію єгипетською версією прайду, які в мусульманській країні заборонені. Не обійшлося і без алюзій на комедію "Поліцейська академія".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, власник Tesla в гонитві від поліцейських протаранив гараж і зник з місця ДТП, відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, львівські патрульні врятували чоловіка, який втратив пам'ять, заблукав і не міг повернутися додому.

Також портал Знай.uа писав, що поліцейські влаштували "обнімашки" з порушником: штраф за неношення маски – удари ногами.