Видання The Guardian повідомляє про те, що поліцейський під прикриттям заводив стосунки з активісткою з метою впровадження в групу лівих активістів, а після закінчення місії, повернувся в Лондон — до дружини і дітей. Зараз же суд у Великобританії постановив виплатити 26-річному позивачеві, який носить кодове ім'я TBS, компенсацію через те, що його кинув в ранньому дитинстві батько виявився поліцейським під прикриттям.

Читайте Знай в Google News!

Це відбувалося в середині 1980-х років. 22-річна активістка і зоозахисниця Жакі познайомилася з Бобом Робінсоном, з яким згодом зійшлася на грунті схожих поглядів лівого спрямування. У 1985 році дівчина народжує від нього сина і разом вони щасливі, живучи разом і виховуючи дитину.

Однак, коли синові було всього два роки, Боб Робінсон заявив про можливий арешт через акцію протесту проти торгівлі хутром. Через це він нібито втік до Іспанії. У 2012 році Жакі разом зі своїм 26-річним сином, завдяки газетній статті, дізналася про Боба, як про поліцейського під прикриттям, чия місія полягала у впровадженні в групу активістів.

Скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Його справжнім прізвищем була Ламберт, яку він "запозичив" у померлого в 1959 році дитини. А причина, через яку він кинув сім'ю, закінчення спецоперації, після якої повернувся в столицю Великобританії до дружини і двох дітей, отримавши підвищення на роботі.

Весь цей час його і Жакі син вважав, що його батько виступає політичним активістом без іншого вибору, окрім як залишити їх з матір'ю заради власного порятунку. У хлопця згодом, через правду, розвинулися психологічні проблеми, а Жакі задумалася про самогубство. Але в підсумку вирішила домогтися компенсації через суд. Місцеве відділення поліції виплатило їй 425 тисяч фунтів, що дорівнює понад 15 мільйонів гривень. Також був задоволений і позов TBS без уточнення суми

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянка мало не залишився калікою, визволяли рятувальники: "Натягнула кільце і все опухло"

Як повідомляв "Знай.ua", відомий мандрівник розповів про назавжди покинутих людьми місцях: отруйні змії, війна і радіація.

Знай.ua писав, На Прикарпатті виявили секретну бібліотеку Бандери - ми багато чого не знали про голову УПА.