Дуже везучий рибалка з Австралії здивував користувачів мережі вельми незвичайним відео улову. До слова, рибалку звуть Трента де Віта, він опублікував свою спробу витягнути великий улов, проте замість ймовірної гігантської риби хлопець посадив на гачок великого крокодил.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації в пабліку Rod and Rifle Tackleworld Katherine в мережі Facebook.

Here we were just trolling along with a classic 200 and this fella decides he wants to have a crack at it. Managed to get the lure back! Although it doesn’t track as straight as it use to. Rod - Samaki XT scale 6’ 12-20lb Reel - shimano Calcutta 250 TE DC with 50lb fins braid and 80lb Schneider leader.

Geplaatst door Rod & Rifle TackleWorld Katherine op Donderdag 15 oktober 2020

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відео оприлюднено минулого тижня і його репостнули понад 11 тисяч разів.

"Хто-небудь збирається повернути це мені?",- пожартував чоловік.

Кліп довжиною майже дві з половиною хвилини закінчується тим, що де Віту в кінцевому підсумку вдається вирвати приманку з пащі рептилії. Пізніше де Віта розповів Daily Mail Australia, що ловля рептилій на гачок не є рідкістю в цьому районі.

"Ви можете випадково зачепити їх, але цей виглядав так, ніби насправді намагався з'їсти приманку", - заявив рибалка.

Варто також нагадати нашим читачам, що рибалки з провінції Малуку в Індонезії в середині жовтня виявили дивну білу акулу в своїх мережах. Відомо, що її знайшли вже мертвою. Рибалки вирішили забрати акулу в якості улову. Вони почали готувати її до приготування. Зробивши надріз на животі, чоловіки виявили, що самка була вагітна трьома акулятами, які також загинули.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дніпряни зможуть спробувати крокодила - мрія гурмана.

Як повідомляв Знай.uа, м'ясо крокодилів в меню українців? Скоро будемо смакувати екзотичну їжу.

Знай.uа писав, у київських магазинах з'явиться "зубатий делікатес": шкіру на сумки, нутрощі - на прилавок.