Відомий український співак, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя свого часу обіцяв публікувати в соціальних мережах свої думки тільки стосовно своєї творчості. Проте Тарас звернув увагу на квартирні питання, що стосуються Головнокомандувача Збройних сил України Романа Хомчака. Виявилося, що у військового є "проблеми" з кількістю житлоплощі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тараса Тополі в мережі Facebook.

Тарас Тополя з українськими воїнами, фото: Facebook
Тарас Тополя з українськими воїнами, фото: Facebook

Руслан Хомчак, скріншот: YouTube
Руслан Хомчак, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Дивіться. Обов'язковим пунктом реформи армії на шляху до NATO є надання державою мінімум трьох квартир Головнокомандувачу Збройних сил. Попри ошалілу реорганізацію медичних сил, масову ліквідацію посад, виведення поза штат і звільнення фахових спеціалістів під виглядом реформи "тіпа як у NATO", є й хороші новини! Генерал Збройних сил Р. Хомчак розписав на головнокомандуючого Збройних сил Р. Хомчака ще одну квартиру. Третю! Тепер у столиці. Попередні він зі службових зробив приватними, одну приватизував на маму (це так мило). Прийшов час знову поліпшувати житлові умови. Сильне рішення, сміливе! Сміливий, авторитетний, рішучий - саме таким має бути головний військовий країни! Та й молодій сім‘ї головнокомандуючого Р.Хомчака і губернаторші Чернігівської обл. Г.Коваленко дійсно потрібні нові квадратні метри! Всім заздрісникам у погонах які десятиліттями стоять у черзі на службове житло раджу заспокоїтися, брати приклад і сумлінно служити Народу", - пише Тарас Тополя.

Публікація Тараса Тополі, скріншот: Facebook
Публікація Тараса Тополі, скріншот: Facebook

Публікація Тараса Тополі, скріншот: Facebook
Публікація Тараса Тополі, скріншот: Facebook

Руслан Хомчак і Ганна Коваленко, фото: bigmir.net
Руслан Хомчак і Ганна Коваленко, фото: bigmir.net

Нагадаємо, що 53-річний головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак взяв у дружини 29-річну голову Чернігівської облдержадміністрації Ганну Коваленко.

Також варто нагадати нашим читачам, що у Головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака виявлено коронавірус. При цьому ще кілька днів тому він був на роботі і виглядав здоровим. Цю інформацію підтвердив чиновник у Міністерстві оборони України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, коли в Україні скасують призов до армії: у ЗСУ назвали умову.

Як повідомляв Знай.uа, знищував бойовиків у Сирії: ЗСУ вперше використовували легендарний безпілотник Bayraktar TB2.

Знай.uа писав, Зеленський екстрено звернувся до військових через коронавірус.