На неповнолітню дитину напала рись. Інцидент стався в Істрінському районі Московської області. Батьки постраждалої дівчинки повідомили, що дика кішка втекла від їхнього сусіда по котеджному селищу.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією росЗМІ, кілька днів тому 14-річна школярка вийшла на прогулянку з собакою, поки батьки були на роботі. У якийсь момент на пухнастого улюбленця дівчинки накинулася дика тварина. Дитина спробувала вирвати з лап тварини собаку, в результаті чого рись прокусила їй руку. Крик школярки почув сусід.

рись, фото Pxhere
рись, фото Pxhere

"Дитина тепер дуже сильно налякана, вона боїться виходити з дому. Їй призначили уколи від сказу, тому що ми не знаємо, чи є у кішки щеплення", - розповіла мати постраждалої дівчинки.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Батьки постраждалої написали заяву в місцеву поліцію. Вони мають намір домагатися, щоб господаря рисі оштрафували, а саму тварину забрали в розплідник або заповідник. У регіональній прокуратурі призначили перевірку за фактом повідомлення про напад рисі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Києвом бобер забрів у село і переполошив людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Буковині дикий кабан підрізав на дорозі водія-шумахера – авто вщент і жінка в морзі.

Також портал Знай.uа писав, що на Франківщині врятували життя молодій козулі, яку переслідувала зграя бродячих псів.