Киянка Яна Довгань поділилася кричущою історією розбірок зі своїм колишнім чоловіком, шеф-редактором Delo.ua Денисом Ялухіним, які тривають вже не один рік.

"5 років тому мій колишній пішов з квартири забравши всі до копійки гроші, всі мої документи, дипломи і навіть свідоцтва права власності на квартиру (мою квартиру). Нашій спільній доньці тоді було 8 місяців. Я була на роботі. Мені подзвонила няня, яка гледіла за малою і сказала, що чоловік зібрав речі та поїхав, напевно, у відрядження. Яке відрядження могло бути у безробітного? Видання, у якому він працював, закрили того ж місяця як народилась Софія.

Я повернулась додому і не мала навіть чим розрахуватись із нянею. В мене залишились двоє дітей: старша донька від першого шлюбу (11 років на той момент) і восьмимісячна – молодша. Мала квартиру, як потім з’ясувалась із боргами за комуналку, що її типу платив колишній, і відсутність документів. А ще маму, яка живе в Харкові. В неї рак і все що мала, заробляла, віддавала на лікування.

Заяву до поліції я, звісно, подала. Але там сказали, що то справа сімейна і чоловік, певно, повернеться. Чоловік не повернувся, а подзвонив моїм роботодавцям і ще через два дні я не мала роботи.

Далі… далі він прийшов, аби поговорити і забрати якісь забуті речі. Побив мене, старшу доньку і намагався викрасти Соню. Коли йому це не вдалось, бо на галас прибігли сусіди, він прошипів, що я буду на колінах повзати перед ним і благати про шмат хліба, а дитину свою він забере і я ніколи її не побачу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Минуло 5 років. П’ять років мене і дітей б’ють. Б’є колишній. Спочатку він вривався в квартиру під приводом побачитись із дитиною. І бив мене в квартирі на очах у дітей. Потім я поставила камери відео спостереження і він почав бити мене і дітей на вулиці, в парку, в під’їзді. Поліція не реагує. Зняті побої, судмедекспертиза і знімки тріщини в моїй щелепі нікого не цікавлять: "То ж ви, певно, самі впали. У вас свідків немає", - кажуть слідчі.

Суд встановив йому графік побачення з дитиною: перший, третій і п’ятий четвер з 16 до 19 години, першу, треттю і п’яту суботи – з 10 до 19 без присутності матері. Жодного зобов’язання на мене в рішенні не прописано. Але щоразу, як дитина хворіє, або плаче і не хоче їхати до нього він викликає поліцію і фіксує порушення виконання рішення суду. Він завів на мене кримінальну справу, бо я порушую рішення суду. А виконавча служба наклала за це арешт на всі мої рахунки.

У травні місяці він черговий раз ламав двері і сам викликав поліцію, бо тут порушують його батьківські права і тримають дитину насильно в квартирі. Поліцейські приїхали. Я пояснила, що дитина не хоче їхати. Вони попросили відкрити їм двері. Я сказала, що фізично боюсь цього чоловіка і тому пущу до квартири лише поліцейських.

Коли відкривала двері, колишній почав відштовхувати поліцейських і вдиратись в квартиру. На зауваження поліцейських він кричав матом. Хлопці його скрутили і повезли до дільниці. Знаєте чим закінчилось? Через півтори години його адвокат привезла під вікна моєї квартири, де він залишив машину. Він вийшов, сів за кермо і поїхав. А ще через декілька годин з’явилось ось це https://delo.ua/.../v-kieve-dvoe-policejskih-izbili-shef.../ Через пару днів мене знову звільнили. Третій раз за рік… Сьогодні дві години тому він напав на нас у МакДональс…" - написала у Facebook Яна.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві таксист зґвалтував беззахисну пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі батько-збоченець збезчестив 12-річну доньку.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові побожний чоловік скоїв страшне з 11 дівчатками.