Овен

Поспішайте творити добро в цей день, і вам воздасться. А здійснюючи добрі вчинки, намагайтеся не думати про нагороду — і тоді вона неодмінно опиниться в ваших руках. Важливо, щоб доброта виходила від серця, а не від користі, адже в іншому випадку в карму нічого не зарахується.

Телець

Не соромтеся проявити ініціативу - в роботі, особистих відносинах, в спілкуванні з друзями, і вас оцінять по достоїнству. Пропонуйте креативні рішення виниклих проблем і робочих питань, допоможіть вирішити конфлікт в якості третьої особи, іншими словами, будьте помітні — це піде вам на користь як в моральному, так і в матеріальному плані.

Близнюки

Сьогодні ви бадьорі і ініціативні, всі справи будуть вдаватися. Ваше почуття може перешкодити вашій кар'єрі. Відносини з коханою людиною можуть опинитися під загрозою - хтось із вас двох прийме остаточне рішення про розставання. Захоплений і довга праця - ось символ сьогоднішнього дня.

Рак

У цей день важливо нікому не брехати навіть "на порятунок". Залишаючись чесним, ви і себе від мук совісті вбережете, і іншим подасте хороший приклад, а крім того — до вас потягнуться люди. У сім'ї можливі конфлікти, які, тим не менш, вдасться вирішити за допомогою теплого і взаємоповажної розмови.

Лев

У цей день стихія життя буде особливо бурхливою, і на перший план вийде вміння тримати свої справи під контролем. Нехай ваша рука буде на пульсі проблем як професійного, так і особистого характеру. Від вас буде потрібно висока відповідальність, не можна пускати нічого на самоплив.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва

Енергію, яку ви відчуєте в цей день, необхідно направити на вирішення важливої – робочої або господарської – завдання, в іншому випадку вона просто "розірве" вас зсередини.

Терези

Вам належить зосередитися на кар'єрних питаннях і застосувати максимум завзятості і старань, це обов'язково принесе свої дивіденди. На любовному фронті ніжність, терпіння і увагу проявляти має більше сенсу, ніж наполегливість і гординю.

Скорпіон

Зустрічі з колегами в неформальній обстановці - це чудово, але якщо вам дуже лінь сьогодні виходити з дому, ідеальним варіантом буде просто запросити до себе гостей. Продемонструйте, що ви-сама привітність і гостинність, тоді наступним етапом буде ваш візит у відповідь. А якщо вас не радує перспектива готувати, влаштуйте вечірку вскладчину.

Стрілець

Сьогодні мета буде виправдовувати засоби. Вам багато попрощається, якщо ви досягнете результату, але треба поспішити.День в цілому сприятливий. Ваше почуття може перешкодити вашій кар'єрі. Нові зв'язки з діловими партнерами можуть виявитися досить міцними. Будьте обережні з автомобілем.

Козоріг

Зараз вам не вдасться впоратися з усіма накопиченими проблемами поодинці, тому зверніться за допомогою до друзів. Вони обов'язково підкажуть вам що і як слід робити, в тому числі в питаннях, що стосуються професійного зростання і збільшення окладу

Водолій

Сьогодні вам треба розраховувати тільки на свої сили, хоча і справ очікується набагато більше, ніж ви планували собі на цей день. Крім цього, вам не можна бути таким безтурботним, яким ви стали останнім часом, того й гляди, попадетеся на чию-небудь прийом!

Риби

Сьогодні вам краще не шукати компанії, у вас можуть з'явитися труднощі в спілкуванні з собі подібними. Доведеться задовольнятися суспільством.