Екс-президент України Петро Порошенко остаточно вилікувався від коронавірусу, і чи не вперше після "лікарняного" з'явився на публіці. Петро Олексійович напередодні місцевих виборів відвідав курортне селище Тисменицю, що в Івано-Франківській області. Колишнього президента зустріло кілька сотень його шанувальників.

У Тисмениці Петро Порошенко поклав квіти до пам'ятника захисникам України та провів зустріч з виборцями європейської солідарності на Івано-Франківщині.

"Разом із мешканцями Тисмениці та однопартійцями вшанував пам'ять захисників України усіх часів та подякував місцевім за неймовірну підтримку, яка додає сил і впевненості в нашій перемозі", - написав Петро Порошенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також до запису додано і відео заходу. На ньому зображений момент, як Порошенко встав на коліно перед пам'ятником, поклав квіти до меморіалу і перехрестився.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Пальчевський з тріском пролетів повз крісло Кличка: "засланий лаборант"

Також портал Знай.ua писав, що кандидат у депутати напоїв виборців самогонкою: "за мандат."

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський просить українців під час спалаху коронавірус йти на вибори, поки школи закривають, а ВУЗ на дистанційне навчання.