Інна Добровольська опинилася в таборі для біженців в Сирії в 2018 році. За 2 роки вона пройшла через справжнє пекло. Українка з чоловіком і маленькою донькою Каміллою приїхала до Сирії в 2014 році, її чоловік – турків, і вони всією сім'єю приїхали до Сирії на заробітки. Все починалося дуже добре, вони заробляли відмінні гроші, і навіть змогли купити будинок. Однак далі в Сирії почалися бойові дії.


Чоловік Добровольської загинув під час чергового обстрілу. Він був за кермом автомобіля і поруч приземлився снаряд, осколок пробив йому голову. Після цього Інна залишилася одна з маленькою дитиною на руках. Однак пізніше вона познайомилася в Сирії з новим чоловіком – росіянином Андрієм, від якого завагітніла. А потім померла її дочка Камілла. Причини так і залишилися невідомими.

Зараз Добровольська знаходиться в таборі для біженців. Там вона живе в жахливих умовах, з маленькою дитиною на руках. У таборі їй доводиться їсти траву і пити воду з річки. Зараз її мама намагається домогтися її відправки додому через консульство. Однак поки їй доводиться вирішувати адміністративні питання, дівчині з маленьким сином доводиться жити в пекельних умовах.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Арахамія зі " Слуги народу" зібрався скоротити ЗСУ: на що підуть зекономлені гроші.

Як повідомляв Знай.uа у Києві стартує опалювальний сезон: Кличко звернувся до українців.

Знай.uа писав, У Запоріжжі біженці з Донбасу знайшли пекло замість будинку: "Як жити далі"