Духовний лідер Тибету і лауреат Нобелівської премії миру Далай-лама XIV вперше поспілкувався з українцями в прямому ефірі. Про це розповіла телеведуча каналу 1+1 Наталія Мосейчук. Бесіда транслювалася на сторінці освітньої спільноти EdCamp Ukraine в соціальній мережі Facebook.

Мудрий ранок в компанії з особливим вчителем для людства, лауреатом Нобелівської премії миру, буддистським ченцем...

Geplaatst door Наталія Мосейчук op Dinsdag 20 oktober 2020

І якщо хто-небудь із зацікавлених глядачів не встиг в ефір, знайти запис бесіди з духовним лідером можна на сторінці все того ж спільноти. У цій бесіді також взяли участь колишня глава Міністерства освіти і науки України Лілія Гриневич, лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя, і сама Наталія Мосейчук. Далай Лама поговорив з українцями на такі животрепетні теми, як" освіта для світу"," Мир у світі людей "і"Пандемія та її вплив на людство".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Протягом десяти днів на сайті заходу всі бажаючі могли написати свої запитання, і найцікавіші з них прозвучали в ефірі.

"Далай Лама у всіх відповідях звертав нашу увагу на усвідомлення простої істини, що люди, де б вони не жили і чим би не були відмінні - вони однакові, вони близькі, народжені єдиними. Ми-соціальні істоти. Світ, суспільство і життя хоча б однієї людини нерозривно пов'язані між собою. Не можна бути щасливим одному, - не щастя тих, хто оточує нас навколо, без щасливої країни, суспільства, планети. Це ціла екосистема.
Зараз світ і всі люди як далеко, але і зовсім близько, враження, що все менше. Очевидно, - всі ми і все навколо взаємопов'язано.
І, напевно, самий урок ми засвоюємо про це під час пандемії. Далай Лама каже, що ця хвороба спонукає людей думати про інших, про ближніх. У нас у всіх народжується відчуття спільності.",- розповіла Наталія Мосейчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Сніжані Бабкіній довелося пояснюватися перед розлюченими жінками-не може без чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що хитрий вітер підняв сукню Сніжани Бабкіної і засвітив її пікантне тату.

Також портал "Знай.uа" писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію самотнім серцям - як розпізнати справжнє кохання.