Українська активістка Інна Волкова померла у віці 21 року від ускладнень коронавірусу Covid-19. З'явилися нові деталі про те, як протікала хвороба і що призвело до таких трагічних наслідків. Про це пише видання "Вголос”, посилаючись на друзів покійної. З'ясувалося, що Волкова померла від рідкісного аутоімунного захворювання Гійена-Барре, яке спровокував коронавірус. У Інни було хороше здоров'я, хвороба протікала безсимптомно, поки дівчина не підхопила коронавірус.
У суботу, 3 жовтня, у Інни почали відмовляти кінцівки, проте простудна симптоматика ніяк не проявлялася. Перед цим дівчина скаржилася на сильний біль у шиї, проте ні сама Інна, ні родичі, не надали цьому особливого значення — вважали, що її десь продуло.

"У Інни відмовило тіло нижче шиї, КТ через два дні показав двосторонню пневмонію, а тест підтвердив ковід. Лікуючий невролог поставив діагноз "ковід з ускладненням синдромом Гійена-Барре". Протягом останніх двох тижнів лікарі намагалися зробити все можливе, але Інна впала в кому, а у вівторок (20 жовтня - ред.), о 6.30 ранку померла", - розповіла подруга Інни Волкової Вероніка Кобзиста.

За її словами, у Інни не витримало серце. Перед тим, з десятої вечора почав скакати тиск, згодом серце припинило качати кров. Всі, хто контактував з Інною, зробили тест на наявність коронавірусу, але він ні в кого не підтвердився.

Як повідомляв " Знай.ua", гідний фініш рятувальної операції на Луганщині: сотні українців з квітами прийшли подякувати.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Знай.ua писав, коронавірусний колапс: кияни з ночі займають чергу, щоб зробити тести на covid-19