Погода в Україні на 23 жовтня буде теплою і сонячною, завдяки антициклону. Про це розповіла відомий синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. "Сонячним захисним віночком стоїть антициклон, який і завтра подарує практично всій нашій території суху погоду", - пише Діденко.

П'ятниця буде без опадів. Вітер очікується південно-західний, температура повітря протягом дня підніметься до +15+20, а на півдні України буде ще тепліше— +16+22.
У Києві 23 жовтня також без опадів, стовпці терометрів піднімуться до + 18 градусів вище нуля.

У суботу-неділю в Україні посвіжіє, але не критично. Істотних опадів теж не очікується. Хіба що північними районами в суботу "прогуляються" невеликі дощі, але і ті швидко вщухнуть, попередила синоптик.

Осінь, фото: "То є Львів"
Осінь, фото: "То є Львів"

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що кияни розповіли, якою буде наступна зима:"це не нормально".

Зима все ближче, і багато українців задаються питанням, якою вона буде-такою ж безсніжною і занадто теплою, як попередня, або все ж візьметься за нас морозом і хуртовинами? Відповідь на це питання озвучила начальник відділу кліматології в Центральній геофізичній обсерваторії ім. Бориса Срезневського Олена Донич.

Нагадаємо, що погода в Україні влаштує "американські гірки": вегетатики, тримайтеся.

Як повідомляв портал Знай.ua листопад заморозить українців, синоптик приголомшив прогнозом: "дощі, мінуса і сніг"

Також портал Знай.ua писав, що синоптик Діденко, яка прогнозує погоду всій Україні, показала урожай грибного сезону: "Перший - під Карпатами...."