Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко, який на даний момент завершив хірургічну стадію лікування онкології і приймає хіміотерапію, опублікував на своїй сторінці життєрадісний осінній пост. Він виклав фотографії з безліччю троянд (всі знають, що квітникарство — його пристрасть), а на одному з фото Луценко зображений в обнімку зі своїм улюбленим собакою — кращим другом і підтримкою в скрутну хвилину. В руках Юрій Луценко тримає книгу, і в цілому від усього посту віє оптимізмом і спокоєм — найправильніший настрій в його ситуації.

Троянди підрізані і готові до зимового відпочинку. Навколо горить осінь. Життя - це завжди зараз.

Geplaatst door Юрій Луценко op Zondag 18 oktober 2020

"Троянди підрізані і готові до зимового відпочинку. Навколо горить осінь. Життя-це завжди зараз", - написав колишній генпрокурор.
У коментарях підписники цікавилися самопочуттям Юрія Луценка і виявляли йому свою підтримку. "Як ви себе почуваєте?""Міцного здоров'я вам!"А співачка Марія Бурмака написала:" Юрій, ось ті твої слова на початку літа, я буду пам'ятати завжди. Багато в них всього! Цем, дорогий!” .

Нагадаємо, що раніше колишній генпрокурор Юрій Луценко зізнався, що хворий на онкологію. Про це стало відомо 30 Вересня. Віри, Надії, Любові, закінчився хірургічний етап мого онкозахворювання. Дякую українським та німецьким лікарям. Позаду і 8 годинна операція, і дні болю. Попереду-хіміотерапія",-написав екс-чиновник.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Юрій Луценко також зазначив, що, незважаючи на онкозахворювання, планує продовжувати політичну діяльність.

"Шановні вороги, не розслабляйтеся. Я залишаюся в політиці і не відступлю від передової", - зазначив колишній генеральний прокурор.

Нагадавши, окупанти на Донбасі повилазили зі своїх схованок під покровом ночі, але ЗСУ були готові: звіт ООС

Як повідомляв портал " Знай.ІА", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС