На своїй сторінцi у соціальній мережі Facebook лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко опублікував відео виступу перед жителями селища міського типу Куликівка, який знаходиться в Чернігівській області. Він виконав пісню, Приспів якої повторює коронну фразу Ляшка про "скотиняків".

Читайте Знай в Google News!

В інтернеті існує думка, що ця пісня покликана налякати "скотиняк" і залучити виборців-меломанів. У ній співається: "Не відступай – в правді сила. Всіх скотиняк візьмемо на вила".

"Жителям Куликівки пощастило - вони вперше почули гімн Радикальної партії "Не відступай!" наживо в моєму виконанні. Спасибі людям за підтримку. Разом - до перемоги!", - написав він у публікації.

Не відступай - у правді сила. Всіх скотиняк візьмем на вила. Мешканцям Куликівки пощастило - вони вперше почули гімн Радикальної партії «Не відступай!» наживо у моєму виконанні. Дякую людям за підтримку. Разом - до перемоги! #208округ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
Geplaatst door Олег Ляшко op Donderdag 22 oktober 2020

Користувачі ж вирішили підтримати Олега Ляшка в коментарях: "Молодець. Трохи, трохи потренуватися і можна давати концерти!", "Він чує себе?", "А якби ще педагог з вокалу попрацював було б взагалі круто", "Так, без нього нудно, треба повернути, пробачити і помилувати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слуги народу летять з перевіркою на Донбас, на борту-жіноче царство: "Гендерна квота". Представники Володимира Зеленського зраділи, що цього разу не тільки чоловіки, а й жінки у складі команди.

Як повідомляв "Знай.ua", проти Ківи відкрили кримінальну справу, Білецький показав документи: "Здатний говорити будь-які дурниці"

Знай.ua писав, пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком: "Партія Срака"