Московський Патріархат Української православної церкви (УПЦ МП) зазнав трагічної втрати. Священнослужитель архімандрит Серафим (Дмитро Іванович Дудка) був виявлений мертвим на березі Дністра в Чернівецькій області.

Відспівування священнослужителя проводив особисто глава УПЦ МП-митрополит Онуфрій.
Під час відспівування архімандрита Серафима, Онуфрій розповів відому притчу про лева і ченця. Згідно з притчею, Бог дозволив Леву з'їсти ченця, а душі його пояснив, що таким чином він позбавив його від немочі. Онуфрій заявив, що таким чином, Господь позбавив від немочі і Серафима.

Блаженніший Митрополит Онуфрій про смерть — слово при похованні архімандрита Серафима (Дудки). Відео у кращій якості: https://youtu.be/WQbUachaUZA

Geplaatst door Блаженніший Митрополит Онуфрій - Предстоятель моєї Церкви op Donderdag 22 oktober 2020


Архімандрит Серафим був настоятелем Іоанно-Богословського Хрещатицького чоловічого монастиря, що в Заставнівському районі Чернівецької області. Серафим зник у понеділок, 19 жовтня, було відомо лише, що він поїхав на риболовлю в одне з сіл на Дністрі. Обставини смерті досі залишаються невідомими.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що до церкви під Запоріжжям пробрався коронавірус-Бог не допоміг

Також портал Знай.ua писав, що Франківщину надовго залишать у "червоній зоні" , у МОЗ опублікували статистику -" не готові"

Також портал Знай.ua писав, що Хмельниччина ризикує "розширити" червону зону, лікарні переповнені