Президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Маріуполя, щоб взяти участь у важливій події в житті міста. Глава держави приїхав на відкриття льодової арени, де надалі виступатиме хокейний клуб "Маріуполь". Однак цього разу без конфузу не обійшлося.

Під час прес-конференції, на льодовій арені стався якийсь збій зі звуком, через що пролунав гучний шум. Зеленський злякався цього галасу. Він сіпнувся і закрив руками голову, але вже через пару секунд усвідомив, що це всього лише гучний шум на самій арені. "Все нормально, все нормально, це просто звук", – спробував заспокоїти громадськість і самого себе президент.

Вже через кілька секунд після інциденту, вся аудиторія, яка була присутня на виступі Зеленського, сміялася над цим курйозом. Однак сама ситуація точно не виглядає смішною. Або звукооператори арени настільки перенервували, що допустили таку помилку, або хтось знову дуже поспішав з тим, щоб здати об'єкт, допустивши вади в системі звуку.

Нагадавши, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації "Варта 1" Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".