На вулиці Сталінграда, 27 в Оболонському районі столиці України сталася пожежа в одному з супермаркетів "Сільпо". Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний / Kyiv Operative". У повідомленні йдеться про те, що відвідувачі і співробітники були успішно евакуйовані.

Читайте Знай в Google News!

На момент публікації, за попередньою інформацією, на місці чекали рятувальників Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На відеозаписі очевидці встигли зняти момент пожежі, в кадрі видно густий дим.

Пожежа в "Сільпо", скріншот: Telegram
Пожежа в "Сільпо", скріншот: Telegram

На відео також видно, як співробітники супермаркету, зокрема, кухарі, стоять на газоні і стежать за тим, що відбувається. На початку чути сильний гудок.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кияни вже ставали свідками ще однієї пожежі в багатоповерхівці житлового масиву Виноградар кілька тижнів тому. Підпал, за попередньою інформацією, влаштував сам власник і батько 6-річної дитини, який задихнувся в диму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі дівчинка-сирота шукає маму, серце розривається:"Сім'я - найсвятіше".

Як повідомляв "Знай.ua", у Дніпрі троє дітей ледь не згоріли живцем, поки батьки прощалися на вокзалі. Поліцейські вирішили з'ясувати, звідки йде дим. Вони виявили, що в одноповерховому житловому будинку на вулиці Симона Петлюри горить частина даху. Інспектори викликали рятувальників та швидку.

Знай.ua писав, хмельничани вимирають тисячами, експерти озвучили цифри і злякалися. У першому півріччі 2020 року на Хмельниччині народилося 6 474 дітей, а померлих мешканців - 12 617.